Известие

Collapse
No announcement yet.

Беля ЕГР !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
    Така и така е пусната темата и аз имам един въпрос моят егр има една букса и кабел това значи ли, че ако изключа буксата в дадено положение той ще си остане или отворен или затворен ? Колата е 156 1.9 jtd 115 CF3 2004 г. ( пълен фейфлифт ако има някакво значение изобщо )
    Колата е на 183 000 и никога не бутано там, а и разлика от както съм я взел няма като се има в предвид, че съм и навъртял 125 000 от тези 183 000 .

Няма да светне, но виж във фиат форума има една тема да си поговорим за егр клапана на стило, сложил съм доста красноречиви примери, защо НЕ трябва да се дърпа буксата
    ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
      Няма да светне, но виж във фиат форума има една тема да си поговорим за егр клапана на стило, сложил съм доста красноречиви примери, защо НЕ трябва да се дърпа буксата
      защо?
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мързи те да четеш ли ?
        Ето ти един пример:

Клапана не е затворил напълно, дърпаш му буксата Е3 или вакуума Е2 и си викаш, че си си решил проблема ама ...

п.с. не ми казвай, че не си го разкарал физически
        ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
          Мързи те да четеш ли ?
          Ето ти един пример:

Клапана не е затворил напълно, дърпаш му буксата Е3 или вакуума Е2 и си викаш, че си си решил проблема ама ...

п.с. не ми казвай, че не си го разкарал физически
          Моята идея беше да се почисти и да се затвори напълно, а след това да му се изключи буксата и да си стои затворен, и при желание отново да може да се включи !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

По-добре пластинка и конектора да е включен.
            ex - 147 16v multijet

Comment

Working...
            X